Liw Lewant

Több évtizedes tapasztalat a szemüvegkeret gyártásban

A Liw Lewant több évtizedes tapasztalattal rendelkező szemüvegkeret gyártó, már a 80-as években megjelent a piacon. A Liw Lewant szemüvegkeretek a legjobb európai alapanyagokból és összetevőkből készülnek, amelyek teljes mértékben megfelelnek az Európai Unió szigorú követelményeinek. A szemüvegkeretek gyártása Lengyelországban történik.

A Liw Lewant jelen van a nemzetközi optikai kiállításokon. A termékek kiemelkedő minősége, a modellek gazdag választéka és az egyedülálló csúcstechnológia, felkeltette a figyelmet a vásárlók széles körében, nem csak az európai országokban hanem az Egyesült Államokban és Ausztráliában is.

A fémkeretek gyártásának első fázisa a számítógépes tervezés. A keretek egy részét németországból importált orvosi acél lemezekből lézer segítségével a terveknek megfelelően vágják ki. A másik részét monel acélból készült rudakból gépek formálják meg. Ezeket a szemüvegkereteket és alkatrészeket – szárakat, orrnyergeket és más tartozékokat forgódobokban speciális granulátummal és gyantával tisztítják és simítják 60 órán át. Az elkészült félkész termékek galvanizálásra kerülnek.

Nanotechnológia

A galvanizáció a Liw Lewant-nál egy világviszonylatban egyedi nanotechnológiai folyamat a szemüvegkeret gyártásban. Erre speciális kamrákban kerül sor, amelyekben vákuumot és magasfeszültséget hoznak létre. A Nanotechnológia lényege, hogy nagyon kis részecskékből új tulajdonságokkal rendelkező szerkezeteket alakítanak ki. Ennek előnye, hogy a hordozófelülettel teljesen összeépülnek az ezüst króm és titán rétegek, annak részévé vállnak, ezáltal extra erős, stabil, tartós védelmet kapnak. Ez a technológia kiemeli a Liw Lewant kereteket a többiek közül és óriási jelentőséggel bír a teljes gyártásra vonatkozóan, hiszen a titánrétegnek köszönhetően a szemüvegkeretek antiallergénné vállnak.

Mi az a NANO védőbevonat, nanotechnológiás felületvédelem?

A NANO technológia segítségével létrehozott speciális védőbevonat, amely teljesen átlátszó, rendkívül kopás- és UV sugárzás álló, hihetetlenül nagy tapadás gátló, antibakteriális és rendkívül tartós.

Mi a különbség a NANO és a többi bevonat között?

Az eddig ismert bevonatok (szilikon, vax stb.) különálló bevonati réteget képeznek a hordozó felületen. A Nano bevonat ezzel szemben igazából nem is bevonat, hiszen a hordozófelülettel teljesen összeépül, annak részévé válik, ezáltal a védelem extraerős, stabil, tartós.

A Liw Lewant a legfejlettebb csúcstechnológiát, a legmodernebb anyagokat, a legújabb eredményeket, profi gépparkját és szakembereit állítja hadrendbe, mert Ön a legjobbat érdemli a szemüvegkeretek világában is!

A szemüvegketerek antiallergén tulajdonságát az olasz Certottica intézet tanusítja: Tanusítványok letöltése!

 
kollekciok
Válasszon a kollekciók közül:

styleforeyes metros metros metros metros metros metros metros metros metros metros metros metros metros

Copyright © 2012 Optipol Kft. Minden jog fenntartva. Készítette a Mediafield Médiaügynökség